Naši zaposlenici

Ivan Kuljko

Ivan Kuljko

Osnivač i direktor

Ivan Kuljko je naš osnivač i direktor – osoba koja je uspješno pretvorila svoju zamisao u stvarnost. Kroz svoje višegodišnje iskustvo, Ivan je pratio razvoj različitih grana industrije i tehnologija koje danas koristimo. Iako je njegov primarni fokus na rastu tvrtke i razvoju ASEMO tima, njegovo bogato znanje omogućuje mu pružanje efektivnih rješenja našim klijentima.

Danijel Belamarić

Danijel Belamarić

Administrator

Danijel je dobri duh tvrtke koji se brine o objektu, administrativnim poslovima te pomaže svojim kolegama. Vesela narav i ljubaznost u suradnji s našim klijentima upotpunjuju njegove osobine, olakšavajući mu izvođenje svakodnevnih poslova.

Gordan Božić

Gordan Božić

Senior programer

Kao naš najmlađi član, Gordan je započeo svoju karijeru u ASEMO – u kao tehničar. Zahvaljujući njegovoj izrazitoj želji za učenjem i profesionalnim razvojem, postao je naš senior programer i terenski inženjer. Njegova ljubaznost i davanje podrške olakšavaju mu rješavanje najzahtjevnijih zadataka.

Neven Jakuš

Neven Jakuš

Senior programer

Ništa nije nemoguće za Nevena – što god zamislite, on će naći način. Njegova kreativnost i ideje su beskrajne. Neven obožava igrati se robotima i izrađivati precizne algoritme za njihove kretnje koje će Vas ostaviti bez riječi.

Mateja Lovrinović

Mateja Lovrinović

Automatičarka

Mateja se pridružila ASEMO – u tijekom studija automatizacije. Već za to vrijeme dokazala je sposobnost samostalnog rješavanja projekata zbog čega je po završetku studija postala vrijedan član tima. Njezine vještine samoorganizacije i stav prema radu upotpunjuju projektni tim.

Stjepko Pišl

Stjepko Pišl

Automatičar

Stjepko „Znanstvenik“, naš iskusni automatičar. Njegove multidisciplinarne vještine čine ga kompetentnim za razvoj cjelovitih procesnih rješenja. On pokreće Vaš svijet. Na terenu ili u uredu, njegovo znanje omogućuje mu da razradi detalje svake ideje, smanjujući mogućnost pogrešaka.